HVEM ER VI?

...NÅR DER KRÆVES PERFEKTION OG PRÆCISION

Zenith Landmåling A/S blev grundlagt i slutningen af 2018, med engagement og passion for, at levere vores kunder den ekstraordinære indsats i og omkring opmålings- og afsætningsopgaver, samt databehandling.

Vores mangeårige erfaring, perfektionisme og faglige stolthed, sikrer effektive og gennemarbejdede resultater. Vi udfører alle typer af landmålingstekniske opgaver, lige fra ledningsregistrering, afsætning af store byggegruber og til opmåling med drone.


Men vi beskæftiger os især, og vores ekspertise, er rådgivning og specialist opgaver omkring jernbanen. Hvor vi har flere infrastrukturelle projekter. Herunder GEDO måling, krab måling, kontrol af fritrumsprofiler, afsætning og indmåling af perroner, og kørestrømsfundamenter. 

Derfor sætter vi en ære i, at vi har den faglige viden og tekniske kunnen til at udføre vores projekter. Vi er i besiddelse af nyt og moderne udstyr, der sikrer høj effektivitet og akkuratesse.

Geografisk er vi kørende i hele landet, men vores kontorer er  placeret i Måløv og Odense. Hvor vores dygtige tekniske tegnere sidder. Her udarbejdes as built-dokumentation, mængdeberegninger og kvalitetssikringsmateriale i 2D og 3D. Dette sikrer alt forløber planmæssigt, eller eventuelle afvigelser opdages i tide, og kan omprojekteres.